In Company Courses

Dutch in company courses

Spreeknederlandsmetmij offers in-company Dutch courses to international companies. Are you an international or a group of internationals wanting to learn business Dutch? Do you want to feel comfortable speaking Dutch at work? Or do you need assistance with presentations? Spreeknederlandsmetmij will design customized programs to fit your goals, requirements and work environment. We will teach you the vocabulary you require in your work environment and practice business conversations. Also not unimportant: how do you start a conversation at the coffee machine? I will give you some handy phrases!

Taal op de werkvloer

Voor werkgevers: betere taal, betere communicatie

Taal verbindt mensen met elkaar, je kunt elkaar beter begrijpen als je de taal spreekt, je draait mee in de maatschappij. Het is daarom belangrijk dat uw werknemer de taal leert op een manier die echt aanspreekt en op een plek waar hij de taal nodig heeft. De lessen gaan over wat er echt nodig is om het werk goed uit te voeren en vinden plaats fysiek op de werkplek. De werknemer leert totdat hij/zij met vertrouwen en zelfstandig het benodigde taalniveau beheerst. Uw werknemer heeft het gevoel dat hij erbij hoort! Ik ben een gecertificeerd NT2 docent die uw medewerkers kan helpen met de Nederlandse taal. Ik bied Nederlands taal aan die uw werknemers nodig hebben in hun specifieke werkomgeving. Duidelijkheid in verwachtingen, gelijkwaardigheid, wederzijds respect, geduld, enthousiasme en vooral plezier in het leren staan bij mij hoog in het vaandel!

Nederlandse taalcoaching op de werkvloer

Voor werkgevers die werknemers in dienst hebben met onvoldoende kennis van de Nederlandse taal. B.v. u heeft werknemers in dienst die de basis hebben maar net niet de kennis om b.v. klanten goed te woord te staan. Wat kun je wel en wat kun je niet zeggen? Wat zijn de cultuurverschillen? Dan is taal coaching op de werkvloer iets voor u. De werknemers worden on-the-job getraind. Een combinatie van taallessen en taal coaching op de werkvloer is tevens mogelijk.

Book A Course Today

Why wait? Invest in your future!